Produse COSMEC - accesorii pentru instalatii electrice

ZoomCOSMEC SRL

Cosmec Srl producator de sisteme rigide si flexibile de metal, tevi, racorduri, cutii si accesorii pentru protectie cabluri si multe altele.
Materialele metalice sunt recomandate pentru fabrici, depozite de hrana pentru animale, depozite de hârtie, arhive sau magazine de prelucrare a lemnului în cazul în care mantaua de plastic este supusă la deteriorare de rozătoare şi nu poate garanta o protecţie adecvată.
O instalaţie electrică corespunzătoare nu este doar conceputa pentru a proteja împotriva izbucnirii unui incendiu, dar, de asemenea, pentru a preveni răspândirea acesteia, precum şi propagarea de vapori toxici sau gaze. Având în vedere această cerinţă fundamentala de securitate, este evident că, în locuri publice (de exemplu, discoteci, teatre, centre comerciale şi zone de parcare subterane) materiale metalice sunt de preferat deoarece nu există nici un pericol de aprindere şi sunt complet imune la forţele externe.
De exemplu, într-o instalaţie din PVC expusa la razele soarelui, materialul plastic pierde aproximativ 20% din proprietăţile sale mecanice, în primul an, ceea ce face inadecvate pentru a asigura protecţia de sârmă pentru care a fost destinat. Un alt exemplu în care utilizarea de material metalic care nu duce la o deteriorare rapidă a instalaţiei pot fi găsite în zone de parcare publice în care conductele sunt pozitionate la înălţimi mai mici în cazul în care acestea sunt supuse la acte de vandalism.