Surse de iluminat PHILIPS

ZoomPHILIPS

Portofoliul companiei demonstreaza capacitatea acesteia de a inova, Philips transformand întelegerea nevoilor consumatorilor în tehnologii si aplicatii care îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor.
Philips ofera în România produse si solutii pentru trei segmente: Health Care, Lighting si Consumer Lifestyle. Combinând cunoasterea nevoilor umane cu expertiza clinica, Philips urmareste sa îmbunatateasca viata pacientilor, fara a pune presiune pe sistemul de sanatate în acelasi timp.
Lumina este, mai presus de toate, o oportunitate de a crea spatiu si de a îmbunatati calitatea vietii. Lider de piata in iluminatul profesional cat si pentru consum, Philips prin divizia sa de Lighting face eforturi sustinute pentru a promova solutiile de iluminat eficiente energetic – care reduc semnificativ consumul de energie si emisiile de CO2, si implicit impactul asupra mediului inconjurator. Aceste solutii se regasesc in aplicatii de interior (birouri, magazine, hoteluri, fabrici, scoli, spitale, rezidentiale) si exterior (strazi, parcari, arene sportive, arhitecturale si de infrumusetare a oraselor). Philips este de asemenea un mare promotor al noilor solutii de iluminat cu LED, care inafara de eficienta energetica ofera beneficii atractive si posibilitati noi si nelimitate in iluminat. Philips Romania a fost atestat in anul 2010 drept Furnizorul Oficial de solutii de iluminat al Casei Regale a Romaniei, pe o perioada de trei ani.