Corpuri de iluminat PHILIPS

Philips ilumineaza 65% din aeroporturile internationale importante, 30% din spitale, 35% din autoturisme si 55% din stadioanele importante de fotbal, Eiffel Tower, Sydney Opera House, Big Ben si Shanghai Hongqiao Square.
Philips si-a început activitatea în România în jurului anului 1925. Doi ani mai târziu, Philips a deschis în Bucuresti prima fabrica de echipamente radio. Dupa o intrerupere a activitatii pe piata locala, Philips s-a întors pe piata româneasca în anul 1992. Astazi, diversele divizii ale companiei Philips, si anume aparatura electronica, electrocasnica si de ingrijire personala, aparatura medicala si produse de iluminat sunt reprezentate în mod direct în România.
România joaca unul dintre cele mai importante roluri în regiunea de Sud-Est a Europei în ceea ce priveste recunoasterea marcii. Noua promisiune a marcii – „Sense and Simplicity” – ajuta compania in atingerea acestui scop. Pentru Philips România, piata este foarte promitatoare, dupa cum indica cresterea de aproape 20% înregistrata în 2005.

Surse de iluminat PHILIPS
Surse de iluminat PHILIPS Portofoliul companiei demonstreaza capacitatea acesteia de a inova, Philips transformand întelegerea nevoilor consumatorilor ...